Deelnemen aan het festival

U kunt zich inschrijven voor de auto toertocht op zaterdag 17 juni 2023. Voor het gratis festival in de middag hoeft u zich niet in te schrijven.

Alle voertuigen van 25 jaar of ouder zijn van harte welkom als deelnemer. Het gratis festival om 10 uur en duurt tot 16 uur voor alle oldtimers en publiek. Deelnemen kan zonder aanmelding. Volg de bordjes “deelnemers” en u komt vanzelf op het terrein terecht en krijgt een plek toegewezen. Komt u gezellig kijken? Kom dan met de fiets ! Dan parkeert u bijna bij de ingang van het terrein.

Wilt u met uw oldtimer deelnemen aan een toertocht ? Meldt u aan met de oldtimer waarmee u wilt deelnemen. Alle ritten vinden plaats in de ochtend :

Auto’s: Start van de rit is tussen 8.30 en ca. 11.30 uur in het centrum van Veenendaal, leuke verzorgde tussenstop en eindpunt op het evenemententerrein. Iedere deelnemende wagen ontvangt een goed gevulde State of Art goodie bag, het routeboek, het rallybord met startnummer en iets te eten en te drinken op de tussenstop. U wordt enkele dagen voorafgaand aan zaterdag 17 juni per mail geïnformeerd over uw starttijd, de route en alle overige info!