Deelnemen aan het festival

U kunt zich inschrijven voor de auto toertocht op zaterdag 15 juni 2024. Voor het gratis festival in de middag hoeft u zich niet in te schrijven.

Alle voertuigen van 25 jaar of ouder zijn van harte welkom als deelnemer. Het gratis festival om 10 uur en duurt tot 16 uur voor alle oldtimers en publiek. Deelnemen kan zonder aanmelding. Volg de bordjes “deelnemers” en u komt vanzelf op het terrein terecht en krijgt een plek toegewezen. Komt u gezellig kijken? Kom dan met de fiets ! Dan parkeert u bijna bij de ingang van het terrein.

Wilt u met uw oldtimer deelnemen aan een toertocht ? Meldt u aan met de oldtimer waarmee u wilt deelnemen. Alle ritten vinden plaats in de ochtend :

Auto’s: Start van de rit is tussen 8.30 en ca. 11.30 uur in het centrum van Veenendaal, leuke verzorgde tussenstop en eindpunt op het evenemententerrein. Iedere deelnemende wagen ontvangt een goed gevulde State of Art goodie bag, het routeboek, het rallybord met startnummer en iets te eten en te drinken op de tussenstop. U wordt enkele dagen voorafgaand aan zaterdag 15 juni per mail geïnformeerd over uw starttijd, de route en alle overige info!

Brommers: Ook dit jaar mag de gratis brommerrit starten bij het fantastische brommer museum van Cees Rijksen in Achterberg. Vanaf 10 uur is iedereen van harte welkom om daar al het moois te bekijken. Zo rond 11.30 uur start  de mooie rit door de omgeving welke eindigt op het festival terrein in Veenendaal. Inschrijven? Stuur even een mail naar: hans@oldtimerveenendaal.nl, en met hoeveel personen u komt. Meer is niet nodig!