Oldtimer Festival Veenendaal

Deelnemen (hoofdpagina)

Alle ritten vinden plaats per categorie in de ochtend :

Auto’s: Start van de rit is tussen 8.30 en ca. 11.30 uur in het centrum van Veenendaal, leuke verzorgde tussenstop en eindpunt op het evenementen terrein. Iedere deelnemende wagen ontvangt een goed gevulde State of Art goodiebag, het routeboek, het rallybord met startnummer en iets te eten en te drinken op de tussenstop. U wordt enkele dagen voorafgaand aan zaterdag 22 juni per mail geïnformeerd over uw starttijd, de route en alle overige info!

Brommers: gratis inschrijving is geopend via deze site. De rit start bij het prachtige brommermuseum van Cees Rijksen in Achterberg en eindigt op het festival terrein. U bent vanaf 9.30 uur van harte welkom op de Zuidelijke Meentsteeg 5 in Achterberg voor een kop koffie en een bezoek aan het museum. Om ca. 11 uur vertrekken we samen voor een rit in de omgeving met als eindpunt het Oldtimer festival Veenendaal. We houden op het terrein een mooie plek voor alle brommers vrij.

Tractoren:  De aanmelding van de rit verloopt via deze site en de kosten zijn 5 euro inclusief Koffie, Gebak en 2 muntjes. In samenwerking met de Grebbetrekkers is er een mooie toerrit door de regio georganiseerd. Verzamelen tussen 8.00 en 9.30 uur op het Belcompany terrein op de Wageningselaan in Veenendaal. Rit van ca. 9.30 uur tot ca. 11.30 uur, eindigt op het festival terrein op een voor u gereserveerde plek. 

Motoren: nader te bepalen

Wilt u met uw oldtimer deelnemen aan de auto- tractor- of brommer toertocht in de ochtend ? Meldt u zich dan hier aan voor de oldtimer waarmee u wilt deelnemen.