Deelnemen aan het festival

 U kunt zich hier weer inschrijven voor de diverse ochtendritten op zaterdag 20 juni 2020. Voor het gratis festival in de middag hoeft u zich niet in te schrijven.

Alle voertuigen van 25 jaar of ouder zijn van harte welkom als deelnemer. Het gratis festival in de middag is van 12 tot 17 uur voor alle oldtimers en publiek. Deelnemen kan zonder aanmelding. Volg de bordjes “deelnemers” en u komt vanzelf op het terrein terecht en krijgt een plek toegewezen. Komt u gezellig kijken? Kom dan met de fiets ! Dan parkeert u bijna bij de ingang van het terrein.

Wilt u met uw oldtimer deelnemen aan een toertocht ? Meldt u aan met de oldtimer waarmee u wilt deelnemen. Alle ritten vinden plaats per categorie in de ochtend :

Auto’s: Start van de rit is tussen 8.30 en ca. 11.30 uur in het centrum van Veenendaal, leuke verzorgde tussenstop en eindpunt op het evenementen terrein. Iedere deelnemende wagen ontvangt een goed gevulde State of Art goodiebag, het routeboek, het rallybord met startnummer en iets te eten en te drinken op de tussenstop. U wordt enkele dagen voorafgaand aan zaterdag 20 juni per mail geïnformeerd over uw starttijd, de route en alle overige info!

Brommers: Gratis inschrijving is geopend via deze site. De rit start bij het prachtige brommermuseum van Cees Rijksen in Achterberg en eindigt op het festival terrein. U bent vanaf 9.30 uur van harte welkom op de Zuidelijke Meentsteeg 5 in Achterberg voor een kop koffie en een bezoek aan het museum. Om ca. 11 uur vertrekken we samen voor een rit in de omgeving met als eindpunt het Oldtimer festival Veenendaal. We houden op het terrein een mooie plek voor alle brommers vrij.

Tractoren:  De aanmelding van de rit verloopt via deze site en de kosten zijn 5 euro inclusief Koffie, Gebak en 2 muntjes. Mocht dit niet lukken dan is het ook mogelijk aan te melden via het mail-adres Linda@oldtimerveenendaal.nl en op de dag van vertrek ter plaatse te betalen.  Er  is een mooie toerrit door de regio georganiseerd. Verzamelen tussen 8.00 en 9.30 uur op het Belcompany terrein op de Wageningselaan in Veenendaal. Rit van ca. 9.30 uur tot ca. 11.30 uur, eindigt op het festival terrein op een voor u gereserveerde plek. 

Motoren: Aanmelding via www.mcdekraats.nl. De “Ome Willem oldtimer rit” van mc De Kraats uit Ede doet ons festival weer aan. U kunt zelf kiezen om bij ons te blijven of met hen door te rijden. Start en finish bij het clubhuis van mc De Kraats in Ede aan de Horsterweg 9. 

Wilt u met uw oldtimer deelnemen aan de auto- tractoren of brommer toertocht in de ochtend ? Meldt u zich dan onderaan deze pagina aan voor de oldtimer waarmee u wilt deelnemen.

Alle toertochten eindigen op het festival terrein aan de Groeneveldselaan in Veenendaal. Dit festival terrein is vanaf 12 uur geopend voor het publiek. Deelnemers van de toertochten worden daar opgevangen en naar hun plek op het terrein begeleid door verkeersregelaars.

 

 

Disclaimer

Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor de activiteiten van de Stichting Oldtimer Festival Veenendaal en worden niet aan derden ter beschikking gesteld voor commerciële doeleinden. Het door u opgegeven e-mailadres zal door ons worden gebruikt voor informatieverstrekking over onze activiteiten, zoals aankondigingen, nieuwsbrief en peilingen onder deelnemers van het Oldtimerfestival Veenendaal. U kunt zich altijd afmelden.