Deelnemen aan het festival

U kunt zich nog niet inschrijven voor de auto toertocht op zaterdag 17 juni 2023. Voor het gratis festival in de middag hoeft u zich niet in te schrijven.

Alle voertuigen van 25 jaar of ouder zijn van harte welkom als deelnemer. Het gratis festival in de middag is van 12 tot 17 uur voor alle oldtimers en publiek. Deelnemen kan zonder aanmelding. Volg de bordjes “deelnemers” en u komt vanzelf op het terrein terecht en krijgt een plek toegewezen. Komt u gezellig kijken? Kom dan met de fiets ! Dan parkeert u bijna bij de ingang van het terrein.

Wilt u met uw oldtimer deelnemen aan een toertocht ? Meldt u aan met de oldtimer waarmee u wilt deelnemen. Alle ritten vinden plaats in de ochtend :

Auto’s: Start van de rit is tussen 8.30 en ca. 11.30 uur in het centrum van Veenendaal, leuke verzorgde tussenstop en eindpunt op het evenementen terrein. Iedere deelnemende wagen ontvangt een goed gevulde State of Art goodiebag, het routeboek, het rallybord met startnummer en iets te eten en te drinken op de tussenstop. U wordt enkele dagen voorafgaand aan zaterdag 18 juni per mail geïnformeerd over uw starttijd, de route en alle overige info!

 

 

 

Disclaimer

Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor de activiteiten van de Stichting Oldtimer Festival Veenendaal en worden niet aan derden ter beschikking gesteld voor commerciële doeleinden. Het door u opgegeven e-mailadres zal door ons worden gebruikt voor informatieverstrekking over onze activiteiten, zoals aankondigingen, nieuwsbrief en peilingen onder deelnemers van het Oldtimerfestival Veenendaal. U kunt zich altijd afmelden.