Deelnemen aan het festival

Met pijn in ons hart moeten we aankondigen dat de 4de editie van het oldtimer festival helaas niet in 2020, maar pas in 2021 plaats zal vinden. Hiermee geven we gehoor aan de aangescherpte maatregelen die zojuist door de overheid zijn aangekondigd in verband met het corona-virus. Evenementen tot en met 31 augustus zijn verboden en zodoende ook het oldtimer festival. Natuurlijk is de teleurstelling binnen de organisatie van het oldtimer festival onvoorstelbaar groot, maar ondanks dat staan we volledig achter dit besluit, aangezien jullie gezond- en veiligheid en ook die van alle andere betrokken partijen onze hoogste prioriteit heeft.

 

Bedankt voor het vertrouwen, stay safe en zodra er een datum bekend is voor 2021 zullen we deze natuurlijk hier bekend maken!

 

 

Ik heb een ticket gekocht wat nu?

 

De komende tijd zullen wij de reeds gekochte tickets voor de oldtimer rit restitueren. Dit zal even tijd kosten maar dit gaan we uiteraard zo spoedig mogelijk doen.

 

 

 

Disclaimer

Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor de activiteiten van de Stichting Oldtimer Festival Veenendaal en worden niet aan derden ter beschikking gesteld voor commerciƫle doeleinden. Het door u opgegeven e-mailadres zal door ons worden gebruikt voor informatieverstrekking over onze activiteiten, zoals aankondigingen, nieuwsbrief en peilingen onder deelnemers van het Oldtimerfestival Veenendaal. U kunt zich altijd afmelden.