Nieuws

01-06-2019 Oldtimer Veenendaal is er trots op te mogen melden dat er wederom een nieuwe sponsor betrokken is bij het evenement. Het gaat hierbij om Motron uit Renkum. Motron heeft een jarenlange passie voor Porsche met de daarbij behorende hoge servicegraad. 

01-05-2019 Oldtimer Veenendaal is er trots op te mogen melden dat er 3 nieuwe sponsoren betrokken zijn bij het evenement. Het gaat hierbij om:

  • De specialist in cabrio kappen, Cabrio-partner.
  • Het adres voor al uw antiroest middelen en gereedschappen. Rustbuster
  • Fijn wonen op de wooneilanden van Veenendaal-Oost, De Veenderij.

07-03-2019: We zijn er trots op weer een nieuwe sponsor te mogen verwelkomen: Vetera Oldtimer Verzekeringen.  Zij zullen in de ochtend meerijden met de autorit en op onze markt in de middag aanwezig zijn.Alle informatie over Vetera vindt u op: 

https://www.vetera-oldtimerverzekeringen.nl/.

Vetera, van harte welkom bij de enthousiaste groep van sponsoren van Oldtimer Festival Veenendaal ! 

 

21-6-2018: de 3e editie zal op zaterdag 22 juni 2019 plaatsvinden !

6-6-2018: Toertocht auto’s is met 120 auto’s volgeboekt. U kunt uiteraard wel van 12 tot 17 uur met uw oldtimer op het festival terecht.

28-5-2018: Toertocht voor auto’s is bijna vol !

17-3-2018: Nu ook ritten voor motoren en tractoren beschikbaar ! Kijk op de pagina “Deelnemen” voor meer info.

23-1-2018: Inschrijving voor auto’s en brommers nu geopend ! Kijk op de pagina “Deelnemen” voor meer info.

22-1-2018: De sponsoring is rond en de inschrijving voor de verschillende ritten opent binnenkort ! Dit maken we bekend via Facebook en deze site.

25-11-2017: Alle sponsoren van 2017 steunen ons ook in 2018. Daarnaast verwelkomen wij Imparts uit Ede als nieuwe sponsor ! Zij zijn gespecialiseerd in onderdelen, onderhoud, reparatie en verkoop van voornamelijk Engelse klassieke auto’s. Wij hopen half december de begroting voor het festival rond te hebben zodat we definitief door kunnen richting 16 juni 2018. 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het Oldtimerfestival Veenendaal doe je op deze pagina of via onze Facebookpagina. We plaatsen hier nieuws over afgelopen editie, maar vooral over de komende editie. Zodra er ontwikkelingen zijn over het festival in 2018 laten wij u dit meteen weten !

Nieuws over deelname:

Wilt u meerijden in de oldtimer rit? Ga dan naar de pagina deelnemen en meld uw auto, motor, tractor of brommer aan. Voor 2020 is dit vanaf ca. januari 2020 weer mogelijk, dit laten wij u via de site en onze Facebook pagina weten. Hierdoor weten wij hoeveel deelnemers wij kunnen verwachten. Dit is verplicht voor de rit in de ochtend. Voor het gratis festival in de middag is aanmelding niet nodig: alles wat 25 jaar of ouder is mag aan komen rijden !

Foto albums festivals

Hier vind je al onze foto’s !    

Facebook

Voor, tijdens en na het evenement zijn we te volgen via Facebook !